Tipsimaatti oli lokakuussa täynnä tohinaa. Vihjemäärä nousi yli 20 prosenttia peräti 1 227 vihjeeseen. Jalkapallokautta jatkettiin vauhdikkaissa merkeissä, minkä lisäksi jenkkisarjat NHL:n ja NBA:n johdolla alkoivat. Liigassa arki jatkoi tuttuun malliin.

Lätkäkauden alkuinnostuksesta huolimatta jalkapallo jatkoi suosituimpana lajina ja muodosti vihjeviikon rungon erityisesti Valioliigan ja Mestarien liigan merkeissä, minkä lisäksi tipstereitä ja yleisöä kiinnosti toki erityisen paljon HJK:n edesottamukset Eurooppa-liigassa. Peräti 467 futisvihjeestä osui maaliin mukavat lähes 52,5 prosenttia, jolla päästiin huikeasti lähes 41 yksikköä voiton puolelle! Tämä tarkoitti kuukauden futisten osalta lähes 109 prosentin palautusta, ja tuloksella puskettiin samalla koko kuukausi voitolliseksi!

Jääkiekossa ei tällä kertaa aivan ylletty voitollisuuteen. Alkukauden yllätykset näkyvät vielä varsinkin Änärissä, jossa alku on ollut tunnusteleva ja arvaamaton. Pitkälle yli kuun puolenvälin tipseistä oltiin vielä plussalla, mutta lopulta siihen ei ylletty. Markkinan vihjaajat kuitenkin biittasivat kevyesti lähes 98,5 palautuksella.

E-urheilu, joka on ollut tähän asti yksi Tipsimaatin menestyksekkäimmistä lajeista, ei tällä kertaa tarjonnut suosiollisia tuloksia. Kohteista osui karvan alle puolet, mutta servereiltä tuli kotiinviemisiksi ikävä miinusmerkkinen tulos. Toivottavasti marraskuussa on jälleen luvassa paluu plussakantaan! Koripallo ja tennis jäivät myös niukasti tappiolle, kun taas kasvavat määrät salibandy- ja NFL-vihjeitä toivat positiiviset tulokset.

Tipsimaatin omat Original-vihjeet osuivat menneenä kuuna valitettavan heikosti. Jatkamme pelivalintojen yhä tarkempaa seulontaa, joten pysy kuitenkin mukana matkassa! Voit seurata meitä myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa pysyäksesi paremmin kärryillä siitä, mitä kannattaa poimia kupongille juur inyt.