Tipsimaatin maaliskuu oli poikkeuksellisen hiljainen vihjemäärän osalta, sillä tipsejä nähtiin 758 kappaletta. Pitkälti tätä selittää aktiivisimman vihjelähteen, Veikkausbonukset.comin, toiminnan lakkaaminen kesken kuukauden. Viiden hyvän kuukauden jälkeen maaliskuu oli Tipsimaatissa ikävästi tappiollinen palautuksen jäädessä suunnilleen markkinatasolle noin 95,5 prosenttiin.

Tavallista heikompaa tulosta selittävät pitkälti vaikeudet suurimmassa lajissa eli jalkapallossa. Futisvihjeet eivät ottaneet osuakseen oikein missään vaiheessa kuukautta, ja kun 241 vihjeestä osui vain noin 44 prosenttia, jäi tulos roimasti pakkaselle.

Jääkiekossa yli puolet vihjeistä osui, millä yllettiin niukkaan plussaan. Tämä ei riittänyt juurikaan keikuttamaan kokonaistulosta, mutta toivottavasti hyvä suorittaminen jatkuu myös huhtikuussa Liigan jatkuvissa pudotuspeleissä sekä NHL:ssä, jossa niin ikään tahkotaan pian playoffeja.

E-urheilussa pudottiin samaten huikean helmikuun jälkeen pois voitollisuudesta. Vihjeistä osui alle puolet, millä jäätiin vaisuun alle 90 prosentin palautukseen. Sen sijaan plussatulos löytyi salibandyssä ja tenniksessä, joissa tosin vihjeiden määrä oli varsin pieni.

Muiden lajien kategoriassa, johon kuuluvat muun muassa talvi-, yleis- ja moottoriurheilu, pinnistettiin nollatuloksen tuntumaan, vaikka vihjeistä osui vain reilut 44 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että mukana oli useampia maistuvia jättikertoimia, jotka osuivat.

Huhtikuussa jatketaan isojen asioiden ratkomista Valioliigassa ja muissa jalkapallon pääsarjoissa sekä tietysti Mestarien liigassa ja muissa eurocupeissa. Änärissä siirrytään pudotuspelien pariin – Liigassa saatetaan ratkaista jopa mestaruus huhtikuun aikana, kuten kävi viime vuonna.

Ottamalla Tipsimaatin seurantaan somessa varmistat, että saat aina tuoreimmat vihjeet lukulistalle. Tipsimaatin kanavat löydät Twitteristä, Facebookista ja Instagramista. Kevään mittaan lisäämme myös omaa vihjetuotantoamme huomattavasti, joten pysyhän kuulolla!