Marraskuu oli urheilun juhlaa! Lätkäarjen lisäksi pelattiin salibandyn MM-kisat, ja jalkapallon MM-kisat käynnistyivät. Tapahtumapaljouteen nähden oli hieman yllättävääkin, että Tipsimaatissa vihjeiden määrä väheni edelliskuukaudesta kahdeksan prosenttia 1 129 vihjeeseen. Laatu löytyi peli-ideoihin kuitenkin mukavasti palautuksen oltua kuukaudelta yli 103 prosenttia.

Kuun alussa NHL tuli Suomeen, mikä herätti viimeisetkin hitaat hämäläiset Änäri-kauteen. Vihjeissä oltiin ottelujen kulusta hyvin hajulla, muun muassa Tipsimaatin omassa Original-vihjeessä, jossa otettiin parin muun vihjeen tavoin Laineen maali kiinni. Jääkiekko sujui muutenkin tipstereiltä erinomaisesti. Yli puolet Liigan ja NHL:n vihjeistä osui, millä päästiin erinomaiseen yli 106 prosentin palautukseen!

Myös jalkapallossa vedot osuivat maalipuiden väliin varsin hyvin. Vaikka MM-kisat ovat olleet täynnä yllätyksiä, mutta näistäkin osa on löydetty, muun muassa Uhmapelaajien vinkkaama Costa Rican voitto Japanista herkullisella yli kuuden kertoimella. Kuun kaikki futisvihjeet mukaan lukien vihjeistä tuli kotiin yli 51 prosenttia lähes 105:en palautusprosentilla.

Koripallossa ja salibandyssa oli hiljaisempi kuukausi huolimatta koripallon MM-karsinnoista ja salibandyn MM-kisoista, joissa Suomen kohtalona oli tänä vuonna pronssi. Kummassakin jäätiin hieman voitokkuudesta, mikä ei kuitenkaan vihjeiden pienen kokonaismäärän vuoksi paljon vaikuttanut kokonaistulokseen. Tenniksestä sen sijaan plussa löytyi. 48 prosentin osumatarkkuudesta huolimatta palautus oli huikeat lähes 114,50 prosenttia.

Muissa lajeissa väännettiin muun muassa F1-kauden viimeiset kisat. Kuukauden valopilkku oli Veikkausbonukset.comin Snooker UK Championshipin voittajaveto, johon löytyi Mark Allen hienosti 17 kertoimella. ESports-servereillä kyyti oli marraskuussa todella kylmää. Yllätykselliset voittajat eivät löytäneet millään tietään vihjaajien kupongeille, tuloksena lähes 20 prosentin pakkanen. E-urheilu-vihjeiden määrä oli kuitenkin menneenä kuukautena tavallista pienempi.

Joulukuussa katseet kääntyvät MM-futiksen pudotuspeleihin, joissa on taas euroja käärittävänä. Alkavatkohan jymy-yllätykset pikkuhiljaa vähenemään? Seuraa Tipsimaattia halutessasi Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa niin saat vetovihjeet syötteisiisi ja löydät pelikelpoiset kertoimet ennen muita!