Jääkiekkokausi alkoi syyskuussa CHL:n ja uuden Liiga-kauden myötä, mikä nosti Tipsimaatin vihjeiden kuukausimäärän taas yli tuhanteen. 1020 vihjettä tarkoitti yli 18 prosentin kasvua elokuuhun. Lätkän lisäksi syyskuussa tahkottiin tuttuun tapaan muun muassa jalkapallon, eSportsin ja tenniksen parissa, minkä lisäksi koripallon EM-kisat työllistivät tipstereitä.

EuroBasket sujuikin vihjaajilta erinomaisesti. Kaikkiaan koripallovihjeistä upposi sukkana sisään yli 72 %, millä irtosi jäätävä 157 % palautus. Susijengin hyvä suoriutuminen kisoissa oli mieleen myös vedonlyöjille, joista osalla oli varmasti sinivalkoiset lasit päässä. Tästä on hyvä jatkaa kohti Korisliigan ja NBA:n kiinnostavia kausia!

Jääkiekon ja jalkapallon osalta jäätiin 44 %:n osumatarkkuuteen, millä ei aivan ylletty voitolliseen tulokseen näiden lajien osalta. Alkukauden yllätykset yhä näkyivät huteina, mikä toivottavasti lähtee petraantumaan kauden edetessä ja joukkueiden voimasuhteiden paljastuessa. Esimerkiksi Liverpoolin alkukauden takeltelu on ollut Valioliiga-tietäjille kova pala purtavaksi.

E-urheilun puolella noin puolet yli 130 kohteesta osui, millä voitettiin markkina kevyesti. Tipsimaatin koko historian perusteella eSports on yksi vahvimmista lajeista suomenkielisistä vedonlyöntivihjeistä, ja asiantuntemuksen avulla on aivan mahdollista päihittää vedonlyöntiyhtiöt.

Myös NFL-kauden vihjaajat aloittivat voitokkaasti! Tässäkin palautus nousi komealle 127 % tasolle, tosin vihjeiden määrä säilyi vielä suhteellisen maltillisena. Toivottavasti jefutietäjät jatkavat tästä kaasua lisäten koko pitkän kauden ajan, nyt kun myös televisiointiasiat ovat kunnossa: C More näyttää valikoidut ottelut koko kauden ajan!

Tipsimaatti Original -vihjeitä julkaistiin 16, minkä lisäksi kahdeksan vihjettä sisälsi lisävihjeen. Tällä kertaa voitokkaasta tuloksesta jäätiin vain 0,3 yksikön päähän palautuksen oltua 98,75 %. Tipsimaatti jatkaa kiihtyvään tahtiin omien korkealaatuisten vihjeiden tuotantoa, joten pysy kanavalla myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa!