Elokuussa käytiin suomalaisittain menestyksekkäät yleisurheilun EM-kisat, avattiin kiekkokausi nuorten MM-kisoilla ja tietenkin aktivoiduttiin huippujalkapallosarjojen parissa. Tipsimaatti sylki ulos vihjeitä 862, mikä vastasi noin 25 prosentin kasvua heinäkuun määrästä.

Yleisurheilun EM sujui tipstereiltä hyvin, ja tulos oli voitollinen. Yleisurheilun erilaisen luonteen vuoksi vihjeiden varianssi on suurempaa, koska monissa vihjeissä ennakkosuosikit ovat niin selkeitä, että vihjaajat kokeilevat mieluummin isojen kerrointen yllättäjiä. Tällä kertaa näissä onnistuttiin hyvin muun muassa Ivana Vuletan voitettua naisten pituushyppy peräti 10:en kertoimella, kuten Veikkausbonukset.com vihjeessään ennakoi.

Futiksen alkukausi oli vihjaajille tällä kertaa haastava. Heti ensimmäisistä kierroksista asti nähtiin valtavasti yllätyksiä, jotka eivät löytäneet millään tietään tipseihin. Jalkapallosta jaettiin tuhdit yli 400 vihjettä, mutta paikoin määrä korvasi laadun, mikä näkyi tuloksissa: vain 42 prosenttia ylitti maaliviivan. Tällä ei ylletty voitollisuuteen jalkapallon osalta, mutta onneksi syksyn myötä pitäisi helpottaa, kun joukkueiden kuntoa ja uusia pelaajia on saatu jo hetki seurailla.

Jääkiekosta nähtiin lähes 100 vihjettä, mikä on huomattavasti enemmän kuin tavallisena elokuuna. Tästä on kiittäminen lätkän U20 MM-kisoja, jossa Suomikin ylsi lopulta aina finaaliin asti. Lätkäkarkeloiden outo ajankohta oli paha rasti varmasti pelaajillekin, mikä näkyi myös vihjaamisen vaikeudessa varsinkin kisojen alussa. Loppua kohden vauhti kiihtyi ja osumatarkkuus parani.

Tipsimaatin omissa Original-vihjeissä oli elokuussa hiljaista, mutta muutamat hyvät peli-ideat käänsivät palautuksen mukavasti reiluun 107 prosenttiin. Loppuvuotta kohti Tipsimaatti aktivoituu omien vihjeiden tuotannossa runsaasti, joten pysythän mukana matkassa ja seuraat meitä myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa!