Mestarien liigan lohkovaihe jatkuu huiliviikon jälkeen. Tiistai-illan ehkäpä kiinnostavimmassa pelissä Serie A:n hallitseva mestari Napoli saa vastaansa Chämppärien isot pahat sudet Madridista. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat 2017, Rellu vei molemmat pelit selvästi. Nyt voi olla eri ääni kellossa – kuten kertoimista nähdään, voimasuhteet ovat selkeästi tasoittumaan päin. Ainakin, kun pelataan Napolin ikonisella Stadio Diego Armando Maradonalla!

 
 
2,753
Napoli voittaa
2,70
2,65
2,65
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
3,75
Tasapeli
3,75
3,71
3,71
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
 
2,62
Real Madrid voittaa
2,62
2,615
2,60
Lyö vetoa

Vain meiltä: 115 % talletusbonus 150 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Napoli
Tasapeli
Real Madrid
 
2,753
2,70
2,65
2,65
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Napolin sometiimissä harkintakyky unohtui

Serie A:ssa pelattiin viime viikolla arkikierros, joten Napolillekin kertyi kaksi ottelua vain neljän päivän sisään. Väsymyksenä tämä ei näkynyt, sillä sekä Udinese että Lecce kaatuivat näyttävästi tuloksilla 4-1 ja 4-0. Maalinteko on muutenkin maistunut – alkukauden kahdeksasta ottelusta vain yhdessä joukkue on jäänyt maaleitta, muissa niitä on syntynyt 2,57 peliä kohden. Onnistujina ovat kunnostautuneet muun muassa viidellä osumallaan sarjan maalipörssin kakkossijalta löytyvä Viktor Osimhen, jota Napolin oma some-tiimi kummasti kiusoitteli TikTokissaan syyskuun lopussa. Osimhen olisi Fabrizio Romanon mukaan harkinnut jopa oikeustoimia, mutta eiköhän tuo ihan vain somettajan huonon huumorin piikiin mene. Osimhen teki jälleen osumat keskiviikkona ja lauantaina – eivätkä pilkkavideon mukaisesti tulleet pilkulta.

Real Madrid lähti taas tälläkin kaudella tavoittelemaan menestystä niin La Ligassa kuin Mestarien liigassa, jossa ennätysmäisestä 14 pytyn saldosta viimeisin tuli kaudella 2021-22. Moni asia on Madridissa muuttunut, sensaatiosiirto Jude Bellinghamin noustua jo nyt 20-vuotiaana salamannopeasti avainrooliin Ancelottin miehistössä. Taidokas keskikenttäpelaaja on tehnyt pelaamissaan tämän kauden kahdeksassa kilpailullisessa ottelussa jo seitsemän maalia ja kaikin puolin vakuuttanut esityksillään, siinä missä muun muassa Rodrygolla ja Vinicius Juniorilla taas tuntuu olevan peli hieman lukossa. Vinillä tuntuu henkisen ongelman lisäksi olevan myös fyysistä, sillä hän kärsinee yhä taannoisesta reisivammasta, vaikka viime viikolla jo pelasikin lyhyesti.

Muutkin kokoonpano-ongelmat ovat kurittaneet Realia hieman heti kauden alkuun. Tuntuvimpana iskuna tuli heti elokuussa uutinen Thibaut Courtois'n koko kauden loukkaantumisesta. Hätälainana belgialaista saapui tuuraamaan Kepa Chelseasta, joka ei ole aivan helppoon paikkaan tullut. Joukkueen helmasyntinä on alkukaudesta ollut nopean avausmaalin antaminen vastustajalle, joka näkyi myös 3-1 hävityssä Madridin derbyssä reilu viikko sitten: tuolloin Atletico tälläsi 2-0-johtoon jo 18. minuutilla. Muuten Realin kauden alku on ollut voitokas ja se johtaa sarjaa pisteen erolla Barcelonaan. Viimeisin päänahka tuli lauantaina ottelun päätyttyä Gironan vieraana tyylillä 0-3.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Maalinteko ei tuota ongelmia

Maalinteko ei tunnu tällä hetkellä tuottavan ongelmia kummallekaan, vaikka nyt molemmille tuleekin vastaan vähän eri tason joukkue. Real Madridin huolena on enemmän puolustus, sillä toppareita tuntuu joutuvan paikattavaksi tuon tuostakin. Viimeisimpänä loukkaantui David Alaba, eikä myöskään Rüdigerin pelikunto ole tietojen mukaan optimaalinen. Nacho hölmöili itsensä pelikieltoon viime ottelun loppuhetkillä, mutta se ei tähän kisaan toki vaikuta.

Me uskomme Napolin haastavan tosissaan UCL-jättiläistä kotikentällään. Viime kaudella tuli odotettu Scudetto, nyt on ainoastaan loogista ladata odotuksia myös Mestarien liigaan, jossa pisimmillään seura on yltänyt puolivälieriin, siihen monta kertaa. Kotona on hyvä paikka pyrkiä horjuttamaan aina niin vahvaa ja laadukasta, mutta myös tällä hetkellä mahdollisesti haavoittuvaista Real Madridia.

Pelikohteeksi valikoimme  Napoli tekee maalin ensimmäisellä puoliajalla , jolle saa kertoimeksi reilut kaksi. Realilla on ollut hieman ongelmia pelien alkujen kanssa, kun vastaavasti isännät ovat lähes kauden kaikissa peleissä olleet väkevinä maalinteossa ensimmäisellä jaksolla. Nytkin pelin alkupuolella voi piillä sen iskunpaikka, kun italialaiset sitten kuitenkin ovat yhä kotonakin pieniä altavastaajia.

Lisävihjeeksi valikoimme hieman vielä korkeammalla kertoimella  Viktor Osimhenin maalin . Seuran ja Osimhenin välinen hieman koomisiakin sävyjä saanut videokohu ei tunnu juuri vaikuttavan miehen härkämäisiin peliesityksiin, ja tämä muuallekin huhuttu Italian viime kauden maalikunkku varmasti syttyy isolle illalle sekä mieluusti jahtaa ahnaasti maalia tähtiseuraa vastaan.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Napoli yli 0,5 maalia ensimmäisellä jaksolla panostussuosituksella 6/10 sekä lisävihjeeksi Viktor Osimhenin maali panostussuosituksella 4/10. Vastus on tasokas, mutta nyt kotona kovavireinen ja itseluottamusta uhkuva Napoli tietää iskunpaikkansa olevan.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla se on 2,05. Lisävihjeelle parhaan kertoimen tarjoaa Nitro Casino, jolla se on 2,49.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.