Super Bowl LVIII eli Super Bowl 2024 on pian täällä! Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 12. helmikuuta kello 1.30 Suomen aikaa alkava ottelu kätkee jälleen sisäänsä penkkiurheilullisesti, kulttuurisesti ja vedonlyönnillisesti aikamoisen paketin, kun San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs ratkovat NFL-kauden mestaruuden.

Super Bowl -vedonlyöntiin uutta ruutia tarjoilee perinteikäs jo vuonna 2012 perustettu MGA-pelihuone 18bet. Sivuston tämänvuotinen Super Bowl -tarjous on ilmaisbetsi, jonka saat tallettaessasi vähintään 20 € bonuskoodilla SBOWL. Talletuksesi päälle saat samansuuruisen ilmaisvedon aina 100 € asti! Ilmaisen vedon voi käyttää ainoastaan Super Bowl -ottelun voittajan veikkaamiseen (moneyline) kertoimella 1,80-3,80. Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimuksia, mutta nettovoittoja eli talon maksamaa panosta ei makseta enää mukana voitoissa.

Tarjouksen avulla voit siis käytännössä betsata Super Bowlia ilmaiseksi: tallettamasi satasen voit pelata johonkin aivan muihin haluamiisi kohteisiin, ja iskeä Super Bowl -ottelun voittajan puolesta ainoastaan satasen ilmaisvedon! Tai sitten voit tietysti pelata koko rahalla NFL-finaalia.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen
1. Siirry 18betille tästä.
2. Jos olet jo luonut tunnukset, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy. Mikäli luot uudet tunnukset, tervetulobonuksen käyttämisen sijaan kannattaa käyttää mieluummin Super Bowl -tarjous. Voit kirjoittaa bonuskoodin SBOWL jo rekisteröityessä sille varattuun kenttään.
3. Talleta vähintään 20 €. Käytä bonuskoodia SBOWL.
4. Saat heti talletuksen jälkeen ilmaisvedon, joka on arvoltaan tekemäsi talletuksen suuruinen, 100 € asti.
5. Voit käyttää ilmaisvedon ainoastaan Super Bowl 2024 -ottelun voittajan veikkaamiseen kertoimella 1,80-3,80.
6. Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimusta, mutta siitä maksetaan vain nettovoitot.
7. Säännöt ja ehdot voivat muuttua. Lue vedonlyöntiyhtiön sivulta ajantasaiset tiedot.

Siirry 18betille Lue arvostelu